Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Dr. Peacock de release van zijn nieuwe album bekendgemaakt. Met trots presenteert hij Medication Time: een splinternieuwe muzikale collectie, die volgens hem een muzikaal medicijn biedt in de bizarre tijden waar we op dit moment in leven.  

LEES OOK: Dr. Peacock over het grootste frenchcore orkest ooit in de AFAS Live: “Kom de magie ervaren!”

Menig Dr. Peacock fan zal het niet ontgaan zijn dat de bekende frenchcore producer de afgelopen maanden flink wat tijd in zijn studio spendeerde. Vandaag werd dan toch eindelijk onthuld waarom: het allernieuwste Dr. Peacock album Medication Time wordt gereleased in juni 2022, compleet gevuld met welgeteld 22 tracks.

Deze aankomende maanden zal Dr. Peacock daarnaast al tracks van het album releasen – “several doses of music leading up to your Medication Time” – inclusief grootse videoclips. Eerder vertelde de dokter al dat ‘Trip To Latvia’ op de nieuwe muzikale collectie zouden verschijnen, waardoor het hoogstwaarschijnlijk is dat dit al de eerste ‘dosis’ in de aanloop naar het album zijn…

Dr. Peacock komt met een nieuw album: “These crazy times made me realize more than ever that music could in fact be a medicine”

Het nieuwste Dr. Peacock album Medication Time wordt gereleased in juni 2022, de exacte datum moeten we nog even afwachten. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent het album kun je de Dr. Peacock socials goed in de gaten houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Peacock (@dr_peacock)

Reacties

  • Peterblita 13 februari 2024 - 15:25

    buying prescription drugs in mexico mexico drug stores pharmacies mexico pharmacies prescription drugs

    Quote

Reageren