Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met nog maar een paar dagen te gaan staat het eerste grote indoor-evenement van het jaar voor de deur: Hard Bass. Artiesten pakken voor events zoals deze dan ook graag uit en ook E-Force heeft er zin in. Als we zijn social media mogen geloven, komt hij namelijk met niet 1, niet 2, maar met hoogstwaarschijnlijk 7 hagelnieuwe tracks. “Can’t wait to destroy The Dome!”

LEES OOK: Wildstylez hint naar follow-up van ‘Lose My Mind’ met Brennan Heart

Edward, beter bekend als E-Force, heeft een behoorlijk aantal uren in de studio gespendeerd de afgelopen tijd. “7 new tracks incoming!”, vertelt de raw hardstyle DJ enthousiast op zijn Facebook. Hoewel hij dit stukje tekst 10 minuten later alweer uit de beschrijving werd gehaald, kunnen we in ieder geval stellen dat de artiest van A2 Records met een hoop nieuw materiaal naar het GelreDome komt. Het voorproefje dat hij in zijn video naar voren laat komen, is in ieder geval veelbelovend.

E-Force pakt uit voor Hard Bass en neemt aardig wat nieuwe tracks mee

Dit jaar vormt E-Force met artiesten zoals Delete, Rebelion en als live-act Radical Redemption de formatie van Team Red. Dit wordt de vierde keer Hard Bass voor de Nederlander: naast zijn optreden vorig jaar, sloot hij twee keer eerder af met Freakz at Night en A2 Allstarts in de hardstyletempel van Nederland.

Omslagfoto via Facebook-pagina E-Force

Reageren