Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

E-Force en Radical Redemption zijn weer samen de studio in gedoken. Via verschillende social media kanalen lieten beide heren ons weten dat ze de hele nacht hebben gewerkt aan hun nieuwe collab en dat deze inmiddels ook af is.

Dit is niet de eerste keer dat beide heren samen in de studio zitten. Voor zowel Radicals tweede album genaamd The Spell of Sin, als zijn derde album genaamd The One Man Army, hebben deze mannen samengewerkt aan een track. De eerste collab gaven ze de naam ‘In The House’ en de tweede collab werd ‘Release The Fear’ genoemd.

Nu is het dus de beurt aan een track voor het nieuwe album van E-Force genaamd The Edge Of Insanity, wat tevens zijn debuutalbum zal zijn. Via Instagram bracht E-force ons het nieuws over hun nachtelijke doorhaal sessie: “When you were sleeping we created a new track in the studio!! Brutal Forces are coming your way! #edgeofinsanity”

E-Force is de laatste tijd druk bezig geweest in de studio met andere artiesten. Zo heeft hij in de afgelopen 2 maanden al in de studio gezeten met Psyko Punkz, D-Sturb, Delete, RVAGE, Tha Playah en met de jongens waarmee hij team Red vormde op Hard Bass, Rebelion en Warface. Of al deze collabs ook onderdeel uit zullen maken van zijn nieuwe album is nog onduidelijk. Daarvoor zullen we moeten wachten op de release van het album op 15 april.

Reageren