Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Veel artiesten hebben afgelopen jaar een album gereleased of zijn momenteel bezig met het maken van een album. Eén van deze artiesten is E-Force die op 15 April zijn nieuwe album Edge of Insanity zal releasen. Veel mensen kijken hiernaar uit en Mr. Seven heeft ons zojuist nog een extra reden gegeven om op het puntje van onze stoel te gaan zitten.

Het nieuwe album van E-Force zal namelijk op zijn minst 25 gloednieuwe tracks bevatten, dit heeft E-Force zojuist naar buiten gebracht via social media: “Surprise more then 25 brand-new tracks will be coming on my album! I also did some cool hardcore collabs!” Op Hard Bass hebben we al mogen genieten van enkele nieuwe tracks van E-Force. Dit was echter nog maar het begin.

Ook vermeld hij aan meerdere hardcore collabs te hebben gewerkt voor het album. Onlangs brachten wij al naar buiten dat hij in de studio zat met Tha Playah. Uit dit statement kunnen we dus concluderen dat meerdere hardcore DJ’s een bezoekje hebben gebracht aan de studio van E-Force. Voor nu is het afwachten wat het album ons nog meer zal brengen, over precies 2 maanden zullen we het allemaal te horen krijgen.

..
.Foto: QAPITAL 2015

Reageren