Rik Houwers
Door Rik Houwers

Op 24 september komt tijdens Supremacy het nieuwe album van Crypsis uit. Na de succesvolle albums Statement of Intent en Cryptology, komt hij nu met zijn derde album Program Hostile. De eerste track ‘Punish’ is nu als preview te beluisteren!

Supremacy
Op 24 september vindt in de Brabanthallen opnieuw Supremacy plaats. Na een album release van Warface vorig jaar en Minus Militia twee jaar geleden, is het dit jaar de beurt aan Crypsis om zijn nieuwe album Program Hostile te releasen op Supremacy. Het feest Supremacy is volgens Crypsis de beste locatie om zijn album te releasen. “Het album komt in september uit en het zal gereleased worden tijdens Supremacy. We hebben hiervoor gekozen, omdat er tijdens dat feest zo’n dikke sfeer is. Art of Dance maakt hier altijd een spektakel van. Als je ziet hoe los het gaat dan is dat voor mij hét evenement om mijn album te releasen.”

Program Hostile
Punish’ is de eerste preview die online is gekomen van het nieuwe album. Crypsis borduurt voort op zijn vorige album, Cryptology. Dat album werd gekenmerkt door een donkere, rauwe sfeer. Zoals Crypsis zelf over Punish zegt op zijn Facebookpagina: “Here we go! The very first preview of my upcoming album Program Hostile. Dark and filthy, just the way I like it. Play it LOUD!”.

 

Verrassing
Het is nog niet bekend hoe Art of Dance deze album release gaat aanpakken, maar als we de vorige shows in gedachte houden dan kan het niet anders dan dat het weer een spektakel wordt. Zo zweefde Digital Punk vorig jaar in een bak boven het publiek, terwijl hij zijn set aan het draaien was en kwam Minus Militia op via een loopbrug over het publiek heen!

Zet 24 september in je agenda, want dan komt Program Hostile uit tijdens Supremacy!

Reageren