Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De afgelopen weken heeft het coronavirus in Nederland in een rap tempo om zich heen gegrepen. Gisteren heeft ook raw hardstyle DJ Element bekendgemaakt dat hij opgenomen is in het ziekenhuis met het virus, en zelfs 2 weken in coma gebracht moet worden om het te bestrijden. 

LEES OOK: Update maatregelen coronavirus: horeca dicht tot 28 april, evenementen tot 1 juni nog verboden

Voor de uitbraak van het coronavirus had Element nog grootse plannen voor april: zo zou hij erg veel nieuwe muziek op QAPITAL debuteren en zou hij het festivalseizoen officieel openen op REBiRTH Festival. Toen bekend werd dat evenementen tot 1 juni officieel verboden zouden zijn, liet Element weten dat zijn eerstvolgende track een gratis release zou zijn. Dit om zijn fans te bedanken voor de steun en ook hun in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken. Gisteren maakte Martijn echter bekend dat ‘Crazy Town – Butterfly (Element Bootleg)’ nog op zich zal laten wachten, omdat hij in het ziekenhuis is opgenomen met het coronavirus.

“Yo guys, a quick announcement from my side regarding the ‘Butterfly’ bootleg that was dropping this April. Unfortunately I have been hospitalized with corona virus, and I’ll have to go in a coma for 2 weeks meaning that the bootleg will be released later. I’m devastated and REALLY sick so I hope for your understanding. Till better times.”

Element wordt 2 weken in coma gebracht door besmetting coronavirus

In de afgelopen 24 uur hebben fans al massaal hun steunbetuiging geuit, en ook namens Hard News willen we Martijn ontzettend veel sterkte wensen. Lees hieronder nogmaals wat we samen kunnen doen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat moet ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel volgens het RIVM. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen:

  • Blijf thuis: ga alleen het huis uit wanneer het noodzakelijk is
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Om op de hoogte te blijven van de laatste informatie omtrent het coronavirus kun je de website van het RIVM in de gaten houden. Lees hier hoe jij met social distancing de verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk tegen kan gaan. 

Yo guys, a quick announcement from my side regarding the butterfly bootleg that was dropping this April.

Unfortunately…

Geplaatst door Element op Maandag 6 april 2020

Omslagfoto via Facebook-pagina PKHS Hard

Reageren