Hard News
Door Hard News

Emporium Festival beleeft in 2017 alweer zijn 13e editie. Het festival wat sinds 2005 jaarlijks wordt georganiseerd op recreatieterrein de Berendonck in Wijchen bij Nijmegen staat sinds jaar en dag bekend om zijn thema’s die tot in perfectie worden doorgevoerd op het festival. Zoals het een groot festival betaamt heeft ook Emporium Festival een anthem, en dit jaar zijn niemand minder dan Devin Wild en Sub Zero Project verantwoordelijk voor het Emporium anthem.

DSTNY

De drie jonge producers hebben de handen voor de tweede keer ineen geslagen na de eerder met veel lof ontvangen collab ‘Meltdown‘. Voor Emporium Festival is gekozen voor een track die aansluit bij het thema en de naam van de track is ‘DSTNY‘ geworden, een variatie op het woord destiny. Het anthem vertelt een verhaal over jouw lotsbestemming, maar kan vrij geïnterpreteerd worden door eenieder om er zijn eigen invulling aan te geven.Zo beleef je jouw eigen ‘fairytale’ met ‘DSTNY‘ als soundtrack. De mythische klanken en een echte zomerse klank weergeven een goede combinatie van de stijlen van Devin Wild en Sub Zero Project.

Emporium anthem

Met het maken van het anthem voor Emporium voegen Devin Wild en Sub Zero Project zich in een rijtje met bekende namen als Bioweapon, B-Front, Chain Reaction, Frontliner, Coone, Zatox en Tatanka. Het anthem is binnenkort verkrijgbaar en zal worden gereleased op Scantraxx Recordz.

Reageren