Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Na een lange radiostilte kwam er eindelijk nieuws van Oostenrijkse raw hardstyle DJ/Producer Exit Mind. Zijn laatste bericht stamde alweer terug uit 2015, daarin werden verontschuldigingen aangeboden voor de afwezigheid. Nu in 2018 is er dan opnieuw een bericht: Exit Mind op Defqon.1. Betekent dit dat Exit Mind op defqon.1 weer permanent terugkeert?

LEES OOK: “Bekijk nu de line-up van Defqon.1 2018”

DJ zijn, heeft ook minder leuke kanten

Exit Mind gaf aan moeilijk om te kunnen gaan met zijn plotselinge succes: voor zijn eerste boeking nog nooit achter een draaitafel gestaan, maar ineens wel voor grote zalen moeten spelen. Dat geeft veel stress. Om deze reden, heeft Exit Mind dan ook een ‘pauze’ genomen. Via social media kwam samen met zijn aankondiging op Defqon.1 te staan, ook nogmaals excuses naar zijn fans toe voor de radiostilte.

Hopelijk is de terugkeer nu voor altijd, want Exit Mind was een naam die een frisse wind met zich meebracht de scene in. Zijn tracks waren dan ook een succes, dit jaar is namelijk ook niet de eerste keer dat Exit Mind op Defqon.1 zijn kunsten mag vertonen. In 2014 was de Oostenrijker al te vinden in de BLUE, dit jaar is hij op de zondag te bewonderen op de INDIGO.

Foto via Facebook-pagina Exit Mind

Reageren