Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Malice, de Italiaanse raw hardstyle act bestaande uit Davide en Aleandro, heeft in een korte tijd veel aan populariteit gewonnen. Met hun extreme kicks zijn ze erg geliefd bij fans waarbij de muziek niet lomp genoeg kan zijn. Het Gearbox duo stond vorig jaar op Ground Zero en begin dit jaar op Loudness. Maar dat is nog niet alles, want dit jaar zullen ze ook, naast een hoop andere boekingen, te vinden zijn op Decibel outdoor.

Mensen die nog niet zo bekend zijn met Malice kunnen hieronder luisteren naar een preview van de track ‘Aggressive Acts’, die ze maakten samen met Rooler. We moeten je wel waarschuwen, want de kicks zijn niet geschikt voor mensen met een zwak hart.

Het ging dus behoorlijk goed met deze relatief nieuwe act, maar een paar dagen geleden verschenen er ineens rare berichten op hun Facebook pagina. De naam en foto’s werden ineens veranderd in Larbi Matador, wat dat dan ook moge zijn en vervolgens werden alle berichten verwijderd. Om het allemaal nog wat erger te maken was vervolgens de pagina nergens meer te vinden. De gehele pagina was gehacked en vervolgens verwijderd.

Dit is natuurlijk vreselijk nieuws voor het duo, want ze hadden inmiddels al een flinke fanbase op weten te bouwen. Daar zat natuurlijk een hoop tijd en werk in, wat nu allemaal voor niets lijkt te zijn geweest. Laten we hopen dat ze zich snel herpakken en dat de fans zich snel weer aanmelden bij hun nieuwe pagina.

Reageren