Hard News
Door Hard News

Elk jaar kijken ook wij van FestiFeed weer ontzettend uit naar het festivalseizoen. Al jaren lang bezoeken wij allerlei festivals binnen de hardstyle scene. Het viel ons op dat er tegenwoordig zo ontzettend veel gefilmd wordt door vrijwel alle festivalbezoekers. Vaak zie je niks terug van deze video’s en laat iedereen deze op zijn/haar telefoon staan. Toen kwamen wij op een idee. Beiden zijn wij mediaondernemers en denken wij een superleuk concept te hebben met FestiFeed.

FestiFeed is het online platform voor festivalvideo’s, gewoon voor iedereen. Het eenvoudig delen van jouw festivalervaring is nu mogelijk. Je kunt zonder een account aan te maken video’s uploaden op de website. Op de submitpagina kun je een titel geven aan de video, eventueel met beschrijving (track ID, locatie, jaar etc).

Als bezoeker kun je navigeren door de website door middel van het menu, maar je kunt ook specifieker zoeken door op een trefwoord of tag het juiste resultaat te krijgen.

Wij zijn druk bezig op social media om ons bereik van festivalbezoekers te vergroten. Je kunt ons vinden op Facebook, Instagram, Twitter en sinds kort ook op Snapchat. Onze website staat sinds een paar weken online en begint zijn database al op te bouwen.

Om nog meer video’s op onze website te krijgen, hebben wij jou nodig! Blaas jouw festivalfilmpjes een nieuw leven in en deel het met iedereen.

festifeed banner festivals nederland video film filmpjes

Cases waarin je FestiFeed zou kunnen gebruiken:
1. Weet je de track ID niet uit jouw video, deel het met alle gebruikers van FestiFeed en vraag in de beschrijving om een track ID. Iedereen heeft de mogelijkheid als bezoeker om op de video’s te reageren.

2. Ben jij van plan om een festival te bezoeken en geeft de aftermovie geen goede impressie van het feest? Bekijk dan de festivalervaringen van mensen die al naar het feest zijn geweest op FestiFeed.

3. Of vind je het gewoon ontzettend leuk om te kijken naar de lichtshows van tegenwoordig, dan ben je bij ons aan het juiste adres! De video’s die upgeload worden op onze website zijn allemaal van goede kwaliteit. Dat komt doordat wij van FestiFeed de uploads eerst goedkeuren voor plaatsing.

Zoals je weet, komt het festivalseizoen er weer aan. Voeg ons ook toe op Snapchat en deel hier live jouw ervaring van een festival. Stuur jouw snap naar FestiFeed en je komt in ons verhaal!

Kijk voor meer informatie over FestiFeed op de website.

Reageren