Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 7 mei is het eindelijk zo ver en opent Flanders Expo haar poorten voor de eerste editie van Bass Events’ FLASHBACK!

Wat je kunt verwachten is een adembenemende tocht door de geschiedenis van de hard dance. Pure nostalgie met alleen de beste classics van de afgelopen tien jaar! FLASHBACK neemt je mee naar de oorsprong van de hardere stijlen. Herleef het gevoel wat ons vanaf het begin af aan bij elkaar heeft gebracht!

Hieronder vind je de belangrijkste informatie die ervoor zorgt dat FLASHBACK voor jou een onvergetelijke nacht wordt.

LET OP: Tickets zijn tot en met zaterdagmiddag 7 mei online, of aan de avondkassa tot 01:00u verkrijgbaar.

REISINFORMATIE
FLASHBACK vindt plaats in Flanders Expo in Gent.
GPS invoer: Maaltekouter 1, 9051 Gent, België.

AUTO
– Kom je vanaf Antwerpen (E17), volg dan de R4 naar Eeklo/EXPO – afslag Zwijnaarde.
– Kom je vanaf Brussel dan kun je aan de drukte bij de Flanders Expo ontkomen door afslag 16 (Merelbeke) te nemen en vervolgens volg je de R4 richting Eeklo/Gent.
– Kom je vanaf Kortrijk (E17), volg dan de “EXPO” borden vanaf de afslag Zwijnaarde.

PARKEREN
Tijdens FLASHBACK zijn er 2 parkeerterreinen beschikbaar bij Flanders Expo, P4 en P5. Volg de borden “EXPO” tot je “FLASHBACK” ziet staan op een tekstkar (led scherm) vlakbij de locatie.                  De parkeerplaatsen zijn op loopafstand van Flanders Expo. De kosten van het parkeren bedragen 5 EUR. De uitbating van de parkings zijn in handen van Flanders Expo. Laat geen waardevolle spullen achter in je auto! Ondanks dat er parkeerwachters van Flanders Expo aanwezig zullen zijn op de parkeerterreinen, kan noch de organisatie noch Flanders Expo aansprakelijk gesteld worden voor enige vorm van schade of diefstal.

OPENBAAR VERVOER
Kom je met de trein of tram? Reis naar het station van Gent-Sint-Pieters en pak daar tram 1 naar Flanders Expo. De snelste manier om vanaf jou locatie te reizen naar het station van Gent-Sint-Pieters kan je vinden op nmbs.be of neem een kijkje op “De Lijn”.

INGANG & VEILIGHEID
De poorten van Flanders Expo gaan om 20:30u open. De eerste DJ start om 21:00u.

Er zullen verhoogde veiligheidsmaatregelen en controles worden uitgevoerd door de politie en de beveiliging. Volg alle instructies nauwlettend op voor je eigen veiligheid en voor een soepele binnenkomst. We vragen je om zo min mogelijk onnodige spullen en tassen mee te nemen, maar kleed je wel warm aan als het buiten koud is. RUGZAKKEN WORDEN NIET TOEGELATEN!

Er zijn genoeg kluisjes aanwezig om jouw kleding en persoonlijke eigendommen in op te bergen. Na 03:00u is de ingang gesloten en wordt er helaas niemand meer binnen gelaten. Als je eenmaal binnen bent kun je na het verlaten van het feest niet meer terug naar binnen. OUT = OUT

MINIMUM LEEFTIJD
Alle bezoekers moeten hun identiteitskaart kunnen laten zien wanneer dat gevraagd wordt en bewijzen dat ze 18 jaar oud zijn of later dit jaar 18 worden (in 2016). Als je nog niet de minimum leeftijd hebt bereikt dan zal de toegang tot FLASHBACK worden geweigerd, zelfs als je een geldig toegangsbewijs hebt. Deze tickets zullen dan ook niet worden gecompenseerd.

ZERO TOLERANCE
Er is een streng Zero-Tolerance beleid met betrekking tot drugs, agressie en racisme. Bezoekers zullen worden gefouilleerd bij binnenkomst.

NEEM HET VOLGENDE NIET MEE NAAR FLASHBACK
De volgende items zijn niet toegestaan: Rugzakken, tassen, parfumflesjes, spuitbussen deodorant, selfie sticks, eten, drinken, alle soorten wapens, drugs en voetbalvlaggen/alle attributen die verwijzen naar racisme of haat. Meer informatie is te vinden op onze website.

LOCKERS
Er zullen kluisjes (lockers) beschikbaar zijn op FLASHBACK. Deze zijn voorzien door de locatiehouder. We raden je aan om een kluisje te delen met je vrienden om zo geld en ruimte te besparen. De huur van een kluisje kost 6 EUR. Hier wordt nog een borg van 4 EUR aan toegevoegd die je terug krijgt als je de kluissleutel weer inlevert. Bass Events is niet verantwoordelijk voor enige vorm van schade of diefstal.

TIMETABLE
Hier vind jij jouw knallende menu voor een onvergetelijke avond!

MUNTEN/PIN BETALINGEN
Bij de muntenkassa’s kan zowel contant als met PIN worden betaald. Naast contant betalen, kun je munten kopen met de volgende kaarten: Bancontact/Mister Cash – Maestro – Mastercard – Visa. Het is niet mogelijk om extra contant geld op te nemen. Bij de merchandise stand kun je tevens pinnen.

CAMERAS
We zijn erg blij met ons professionele mediateam. Zij zullen de gehele show met videobeelden en foto’s vastleggen. Daarom raden we je aan om het evenement te ervaren met je eigen ogen en niet met behulp van jouw smartphone.

OFFICIEEL MEDIA TEAM
Er is een officieel mediateam aanwezig op FLASHBACK. Onze fotografen en cameramensen zijn druk in de weer op het evenement, dus zorg dat je je mooiste glimlach opzet en je beste dansmoves laat zien.

De officiële aftermovie voor FLASHBACK zal binnen een aantal weken na het evenement beschikbaar zijn. De officiële foto’s zullen binnen enkele dagen beschikbaar zijn op onze Facebook-pagina en website.

LET OP: ondanks dat je misschien bent gefotografeerd, is dit geen garantie dat jouw foto wordt gepubliceerd.

MERCHANDISE
Tijdens FLASHBACK zal er een Bass Events merchandise stand aanwezig zijn. Naast de officiële FLASHBACK merchandise, zullen er ook nog andere merchandise artikelen (truien, jassen, petten, etc.) van Bass Events, andere brands en artiesten verkrijgbaar zijn.

VERLOREN & GEVONDEN
Ben je iets verloren tijdens FLASHBACK? Alleen ID kaarten, telefoons en portemonnees worden overhandigd aan de politie Gent. Voor alle vragen die betrekking hebben op verloren spullen kun je het volgende nummer bellen 0032 (0)9 266 69 14 of mailen naar comgw@politie.gent.be.

 

Reageren