Hard News
Door Hard News

Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil jij leren van je muzikale helden? In contact komen met platenmaatschappijen en industry professionals?

Dancefair en Musicfair is dé muziek conferentie voor music makers. Of je nu een traditionele muzikant bent, een producer of dj, het programma dat meer dan 180 onderdelen telt, zal iedere type music maker inspireren. Ook telt het het event 6000 vierkante meter aan beursvloer vol muziek instrumenten, software en zakelijke muziek dienstverleners.

Frontliner geeft 3 uur aan masterclasses
Frontliner is terug! En hoe! In ‘The Next Level’ area zal hij op beide dagen een advanced masterclass verzorgen van in totaal maar liefst 180 minuten! Zijn vlucht uit Japan was verleden jaar zo erg vertraagd dat we moesten besluiten zijn workshop niet door te laten gaan. Natuurlijk enorm balen voor zijn fans, maar vooral voor Barry zelf, want Frontliner heeft het delen van zijn producer kennis bijna als levensmissie ten doel gesteld.

Zoals gezegd zal hij twee dagen als afsluiter in ‘The Next Level’ te vinden zijn. The Next Level is de area voor de gevorderde producer, dus zorg dat je goed uitgerust naar Dancefair komt en je krachten spaart voor één van de meest technische producers die we kennen: Frontliner!

De hardere stijlen op Dancefair
Ook de hardere stijlen zullen goed vertegenwoordigt zijn door middel van seminars, panels, masterclasses en veel meer. Zie de lijst van aanwezige artiesten hieronder:

Frontliner
DJ Thera
Frequencerz
– Ophidian
– DJ Promo
Energyzed
Rebourne
Festuca
Devin Wild
Atmozfears
Warface
B-Front
Digital Punk
Titan
Crypsis
– Mental Theo
Endymion
Zany

Reacties

  • Bas 10 januari 2016 - 20:45

    Waar kan je hier kaartjes voor kopen, en waar is het?

    Quote

Reageren