Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Één van de grootste en bekendste tracks van Frontliner is ‘Dream Dust’. Het nummer zal bij velen als muziek in de oren klinken, ook wordt de hit nog regelmatig uit de speakers geknald op feesten. Na al die jaren heeft de track nu een nieuw jasje gekregen…

Frontliner en Scantraxx hebben op hun socials bekendgemaakt dat er een 2019 edit komt van ‘Dream Dust’, waarvan het origineel 7 jaar geleden uit kwam. Dat het nummer gereleased wordt op Scantraxx is zeer bijzonder. Het is namelijk een aantal jaren geleden dat Frontliner een release heeft gehad bij dit label.

De laatste keer was in 2016 samen met D-Block & S-te-Fan en Hard Driver met ‘Friction’. 2012 was de laatste keer dat hij met een solo kwam op het label. Ook zullen we ‘The Melodyman’ dit jaar terug zien op een aantal grote evenementen zoals Intents Festival, Defqon.1 en Mysteryland.

Frontliner releaset ‘Dream Dust (2019 edit)’ op Scantraxx

De 2019 edit is vandaag gereleased op Scantraxx en beschikbaar via verschillende kanalen. Vele fans geven in de reacties aan onder de post enthousiast te zijn over het nummer en dat Frontliner weer een release heeft bij Scantraxx.

Omslagfoto via Facebook-pagina Frontliner

Reageren