Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Tijd voor nieuw talent! Helix heeft namelijk getekend bij Fusion Records en is hiermee de kersverse aanwinst van het label. Daar komt nog eens bij dat Helix, een euforische hardstyle dj, meteen een release zal uitbrengen.

Paul Posthuma, de man achter het alias, laat hiermee zijn project Generator achter zich en maakt een nieuwe start als Helix. Geïnspireerd door Atmozfears en Audiotricz, is de sound van het Fusion-talent te beschrijven als melodieus en energiek met harde kicks. Op social media laat de producer weten dat hij ontzettend blij is dat hij nu bij één van de bekendste hardstyle labels getekend heeft. “After a long road as Generator I’m happy to report that I signed with Fusion Records!”

Helix laat er geen gras over groeien: volgende week komt meteen al zijn eerste release uit bij zijn nieuwe werkgever. Van zijn eerste track ‘Creation’ staat inmiddels al een preview online, van de rest volgt later meer. De release staat gepland op 25 september. Als we Fusion mogen geloven, hebben ze een écht studiobeest in huis gehaald. We gaan ongetwijfeld nog veel meer horen van deze dj.

Omslagfoto via Facebook

Reageren