Hard News
Door Hard News

Aanstormend DJ-talent en goeroes van de dancemuziek creëren samen met danceliefhebbers een sprookje om nooit te vergeten! Op zaterdag 16 mei 2015 wordt er gefeest op het gloednieuwe Fairytale Festival. Op die dag wordt de Eftelingsestraat in Kaatsheuvel omgeturnd tot een festivalterrein.

Gatekeeper

Op het festivalterrein zijn drie area’s waar de bezoekers kunnen feesten: een Mainstage met voornamelijk dancemuziek, een kleinere area met deep/clubhouse en een hardstyle area: The Gatekeeper met grote naam Digital Punk en aanstormend talent zoals Rebourne, Noisecult, Neilio en nog veel meer!

Thema

Tijdens de eerste editie van Fairytale Festival gaat de bezoeker op zoek naar “The Sound Of Nature”. Een mythische plek die al honderden jaren niet gevonden is. The Gatekeeper (Hardstyle area) is dan ook de bewaker van deze mythische plek.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat enorm hard en er is al meer dan 85% van de 3000 beschikbare kaarten verkocht. Een kaartje kost €24,50 (ex fee.) en de verkoop verloopt uitsluitend via http://www.fairytale-festival.nl/tickets.html en via www.ticketpoint.nl.

Food

Niemand zal honger hoeven te lijden op Fairytale Festival! Zo zullen er diverse broodjes worden aangeboden en is ook een lekkere portie friet met mayonaise aanwezig om de hongerige magen te vullen. Betalen doe je, net als voor de drank, met muntjes!

PIN Automaten

Het is mogelijk om je muntjes te betalen door middel van PIN. Uiteraard kun je deze ook betalen met contant geld!

Kluisjes

Op het festivalterrein zullen ook kluisjes aanwezig zijn! Hierin kunnen al je spullen veilig worden opgeborgen! Neem dan ook een vest of een jasje mee zodat je deze ’s avonds, wanneer het wat afkoelt, aan kan trekken! Een kluisje kost 5 euro + 5 euro borg. Deze krijg je terug wanneer je de sleutel inlevert. Pinnen is niet mogelijk bij de lockers.

Sanitair

Er zullen voldoende toiletten aanwezig zijn op het festivalterrein! Wildplassen is dan ook niet toegestaan.

Busvervoer

Wij zorgen ervoor dat jij zonder zorgen op Fairytale Festival komt en weer veilig thuiskomt! Vanuit Tilburg zullen er bussen rijden naar het festivalterrein en terug. Buskaartjes kosten €10 retour. Er vertrekken bussen om 12:30 en 13:30. Koop je kaartje hier: http://www.bbatours.nl/reizen/dagtochten/vervoer-naar-fairytale-festival/

Auto

Het is van belang dat je, zowel vanuit het noorden als het zuiden, op de N261 richting de Efteling/Kaatsheuvel komt te rijden. Vanaf hier pak je afslag ‘De Efteling’. Wanneer je op deze weg zit volg je de borden Kaatsheuvel Zuid/Dongen. Wanneer je aangekomen bent bij afslag Efteling, staat Fairytale Festival met gele verkeersborden aangegeven. Deze dien je te volgen tot je de verkeersregelaars bereikt die op de rotonde op de Europalaan de weg wijzen naar de parkeerplaats.

Vanuit de Dreefseweg in Kaatsheuvel (reizend vanuit Dongen/ Oosterhout) staat Fairytale Festival ook aangegeven met gele verkeersborden. Deze borden leiden je ook naar de rotonde op de Europalaan waar de verkeersregelaars de weg verder zullen wijzen.

Wanneer je op de navigatie naar Fairytale Festival komt gereden, stel deze dan in op Europalaan Kaatsheuvel. Op de Europalaan zijn vanuit alle rijrichtingen verkeersborden geplaatst die de weg verder wijzen richting het festivalterrein.

Fiets

Wanneer je met de fiets naar Fairytale Festival komt en je reist op navigatie, stel deze dan in op Eftelingsestraat Kaatsheuvel.

EHBO

Er is een EHBO post aanwezig op het festival, daarnaast lopen er medische hulpverleners rond op het festival. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je de indruk hebt dat iemand teveel alcohol op heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, de beveiliging of EHBO. Het gebruik van drugs is niet toegestaan!

Reageren