Hard News
Door Hard News

Het centrum van Groningen zal ook dit jaar weer tijdens Koningsnacht- en dag het epicentrum zijn voor alle liefhebbers van hardere stijlen. Sinds 2013 biedt Shock de uitkomst tijdens deze feestdagen voor deze liefhebbers uit het Noorden en dat wordt gewaardeerd. Zowel tijdens de eerste editie in 2013 en in 2014 was de maximum oplopende capaciteit namelijk nagenoeg bereikt. We verwachten dat het dit jaar niet anders zal zijn want zoals gewend is Shock wederom helemaal GRATIS te bezoeken!

Locatie
Het beleid van de gemeente maakt het voor dance events niet heel makkelijk om iets in het centrum van Groningen te organiseren. Maar we hebben het voor elkaar gekregen! Na de Ossenmarkt en het Damsterplein is dit keer het vernieuwde Ebbingekwartierterrein the place to be! Dit terrein heeft een upgrade ondergaan en biedt ons meer mogelijkheden dan op de voorgaande locaties.

 Line Up
Eindelijk is aan het touwtrekken een einde gekomen want het zijn drukke dagen voor de dj’s. Maar we hebben diverse hardstyle toppers weten vast te leggen en we gaan dit jaar extra hard afsluiten met de Groningse hardcore act G-Town Madness. Hieronder de line up voor beide dagen:

➔Crypsis
➔Zany
➔Titan
➔Josh & Wesz
➔Deepack
➔The Pitcher
➔Jack of Sound
➔Deetox
➔G-Town Madness
➔Silvio Aquila
➔Diabolic
➔Van God Los DJ Team
➔Spirit
➔B-Shockz
➔De Sloopbrigade
➔Cypher
➔Influentialz
➔And more!

◆ Tickets
Omdat deze shocKING editie Shock weer helemaal gratis is te bezoeken verwachten we de maximum capaciteit te bereiken. Mocht dat moment aanbreken dan zal het terrein worden afgesloten en kunnen we bezoekers niet meer toelaten. Maar je kan deze mogelijke teleurstelling sowieso voorkomen door een guarantee ticket te kopen. Hiermee bezoek je Shock alsnog gratis want naast dat jij jezelf hiermee verzekerd van toegang ontvang je namelijk ook 4 consumptiemunten!

◆ Guarantee Early bird: €7,50 / 250 stuks (sold out)
◆ Guarantee Regular: €10,-

Ticket link: https://frontoffice.ticketconnect.nl/step1/channel/91DX

Like onze Facebook page en zet je op aanwezig in de Facebook events om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten rondom Shock ”ShocKING edition”.

➔ SHOCK – ShocKING edition (Koningsdag): http://bit.ly/ShocKING15-Dag
➔ SHOCK – ShocKING edition (Koningsnacht): http://bit.ly/ShocKING15-Nacht

Reageren