Juno Coolen
Door Juno Coolen

Afgelopen zaterdag was het tijd voor één van de bekendste liefdadigheidsevenementen van de hardere stijlen. Het evenement staat geheel in het teken van de bestrijding van kanker en zet zich al enkele jaren vrijwillig in voor het KWF Kankerfonds. De opbrengst van het evenement gaat hier dan ook in z’n geheel naartoe. True Survivorz is een initiatief dat van veel artiesten, labels en agencies support krijgt.

Afgelopen editie gebeurde er wel iets heel bijzonders. Voorafgaand aan het evenement kreeg Boray Kocoz, ofwel Requiem, een speciaal telefoontje van MC Renegade. Een vriend van MC Renegade genaamd Jeroen lijdt aan de vreselijke ziekte kanker en hij heeft niet lang meer te leven. Hij droomde er altijd al van om ooit voor een groot publiek op te mogen treden. Geheel als een verrassing nam Boray de terminaal zieke Jeroen, die ook gecharmeerd is van de hardere stijlen, op het podium om een b2b set te doen tijdens True Survivorz. Wat een mooi gebaar!

”Giving this guy such a big smile on his face felt great to do! Jeroen.. respect for you buddy, keep on fighting and never give up.” – Requiem

2Jeroen Klein is ook een DJ/producer en is samen met Nico Wissink onderdeel van de act Pegasus. Onder hun alias produceert het duo voornamelijk raw hardstyle. Jeroen en Nico hadden onlangs nog een collab gemaakt met het Schotse duo Rebelion. De track genaamd ‘The Maze’ is uitgebracht op het album Uprising van de Schotten.

Reageren