Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Na artiesten als B-Front, E-Force, Phuture Noize en Psyko Punkz is het nu de beurt aan Hard Driver voor de aankondiging van een nieuw album. Gisteren heeft één van de voormannen van Dirty Workz bekend gemaakt via Facebook dat ook hij met een nieuw album zal komen. De naam van het album zal zijn #NOSLEEP, vernoemd naar zijn gelijknamige project dat hij enkele tijd geleden is gestart.

Vorig weekend lanceerde Hard Driver al een nieuwe live act op Reverze, maar daar is het dus niet bij gebleven. De vele nieuwe tracks die hij tijdens zijn set heeft gedraaid beginnen nu op zijn plek te vallen. #NOSLEEP zal het tweede album worden dat hard Driver zal uitbrengen. In het jaar 2014 kwam hij met zijn debuutalbum, genaamd Point Break, waar tracks als ‘Crank It Up’, ‘Bass Drops’ en ‘Pitch Black’ (met Frequencerz) op te vinden zijn.

.
.
Buiten de aankondiging op Facebook is er verder nog niet veel bekend over het album, behalve de naam. Ook de release datum is nog niet duidelijk, alleen dat deze ergens in mei beschikbaar zal zijn voor de fans. Hard Driver geeft aan dat er snel meer info beschikbaar zal zijn. Voor nu is het nog even afwachten.

Foto’s: Hard Driver

Reageren