Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

HARDFEST is vlammend begonnen met de opbouw van hét hardere stijlen festival van het oosten, dat al voor 98% is uit. Met nog maar 2 weken te gaan wordt hier de grootste editie ooit neergezet: met twee gloednieuwe Extra Raw- & Classics-area’s en 4 speciale Fired Up-sets.

LEES OOK: D-Block & S-te-Fan en Headhunterz schrijven Hardstyle-geschiedenis: ‘Keepers Of Our Legacy’

Met het allerbeste binnen de werelden van hardstyle & hardcore gooit HARDFEST er dit jaar opnieuw een schep bovenop. In totaal vind je hier maar liefst 50+ artiesten, verdeeld over 4 verschillende area’s met 15.0000 bezoekers. Organisatie Absolutely Fresh gaat enorm uitpakken: met meerdere artiesten die hier nog nooit eerder hebben gedraaid.

Uit de zojuist onthulde timetable en floorplan blijkt dat HARDFEST letterlijk nog nooit zo groot is geweest. Een nieuw gedeelte van het domein in Enschede is geopend voor twee gloednieuwe stages: vanwege de grote vraag naar de hardste RAW en de iconische classics hebben beide stijlen een eigen plek gekregen op het festival. Met onder andere Aversion vs. Imperatorz en The Purge vs Adjuzt, en de klassiekers van Crypsis en Psyko Punkz. “Get ready for the biggest edition so far.”

hardfest 2023 timetable absolutely fresh hardstyle

Nieuw dit jaar op HARDFEST zijn de Fired Up-sets, waarvoor het festival samen met 4 artiesten heeft geselecteerd om hierbij nog meer uit hun sets te halen. Denk aan een show waarbij Angerfist LIVE, D-Sturb, Dimitri K en Rebelion alles uit de kast trekken, met meer special effects, vlammen en vuurwerk dan je gewend bent. “We’ll raise the bar to show you what it means to be Fire to the Flame.”

HARDFEST: “We’re going bigger than ever: more square meters of party, more areas, more artists and definitely more fire”

HARDFEST – Fire to the Flame vindt plaats op zaterdag 22 april bij de Universiteit van Twente in Enschede en 98% van de tickets zijn al gevlogen, waardoor het weer uitverkocht zal raken. Ga dus snel naar de officiële website van het festival voor meer informatie.

hardfest 2023 floorplan absolutely fresh hardstyle

Omslagfoto via Facebook-pagina HARDFEST

Reageren