Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hardstyle DNA – bekend van het grootste hardere stijlen festival van Scandinavië – staat op het punt van een nieuwe tweedaagse happening. Dit weekend gaat de Noorse organisatie met Hardkokt terug naar de basis: met een grote mainstage als springplank voor lokale talenten op een gloednieuwe locatie.

LEES OOK: Hardstyle DNA toont veerkracht met duidelijke boodschap voor Scandinavië

De scene in Scandinavië groeit steeds verder, maar voor opkomende artiesten daar is het soms lastig om door te breken. Hardstyle DNA komt daarom met een nieuw festival genaamd Hardkokt, waar het de talenten (en zichzelf) een kans geeft om zich verder te ontwikkelen en wil zich hiermee revancheren – om voor de grote outdoor-editie in april nog grotere stappen te kunnen maken.. “Two days of Scandinavian Hardstyle in the beautiful Nesparken.”

Op een bosrijke locatie op een half uurtje van de hoofdstad Oslo is Hardkokt op-en-top Scandinavisch. De volledige line-up bestaat uit 27 van de grootste hardstyle beloftes, zoals Serzo, D-Charged, SVANE en anthemmakers Double Phunq. Iedere dag wordt bovendien afgesloten met een unieke eindshow, er is voor het eerst een hardstyle festivalcamping én er komt nog een grote Scandinavische verrassing aan…

Hardstyle DNA: Hardkokt 2023 line-up

Andeejay
Avion
Bellzor
D-charged
Dark Rehab
Double Phunq
E6 & MBS
Glexes
Idylixx
Kaymo
Killswitch
Mania
Markz
Matzic
Melodic Noize
Oliver
Recharged
Rewilo
Ruud
Serzo
Sinner
Soundbreakerz
Surprise Act
SVANE
Tom North
Yhimself

“Are you ready for the hardest adventure of the summer? Welcome to Hardkokt”

Hardstyle DNA: Hardkokt wordt dit weekend van vrijdag 25 augustus en zaterdag 26 augustus gehouden. Tickets en meer informatie zijn verkrijgbaar via de officiële website van het festival“Our artists are ready to go on stage and show Nesparken what our music is all about. Let’s do this warriors!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HARDSTYLE DNA (@hardstyledna)


Omslagfoto via Facebook-pagina Hardstyle DNA

Reageren