Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Noorwegen staat aan de vooravond van een mijlpaal: met Hardstyle DNA Outdoor krijgt Scandinavië het grootste hardstyle festival ooit. Midden in de Noorse hoofdstad zal een tweedaags festival gehouden worden – met een mainstage van maar liefst 19 meter hoog en een recordaantal artiesten. “Onze line-up is zelfs naar Nederlandse maatstaven.”

LEES OOK: Sub Zero Project overtreft zichzelf met Psychodelic

Een stedentripje Oslo is door Hardstyle DNA Outdoor Festival nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Deze organisatie is al ruim 14 jaar actief in het thuisland. Zij halen jaarlijks de grootste namen naar het noorden en bieden een podium aan lokaal talent.

Zo stonden onder andere Da Tweekaz en Refuzion al vroeg in hun carrière op de stage van Hardstyle DNA. “We delen allemaal de liefde voor harde muziek en dit festival zal dat ook zijn iets wat de stad nog nooit eerder heeft gezien.”

Nu is het tijd voor de volgende stap, want de scene in Noorwegen (vooral de jongeren) is klaar voor het grotere werk. Daarom komt Hardstyle DNA voor de allereerste keer een outdoor festival in het centrum van de stad en dit is meteen het grootste hardstyle festival dat Scandinavië ooit heeft gezien. Twee langen lang staan hier zo’n 3000 bezoekers en bijzonder goede line-up – vandaag zijn de laatste acts onthuld, volgende maand gaat het eindelijk gebeuren.

Hardstyle DNA Outdoor Festival 2023 line-up

Adrenalize
Atmozfears: The Reawakening (Special act)
Bassbrain
Brennan Heart
D-Block & S-Te-Fan
Da Tweekaz

Double Phunq
Headhunterz
KELTEK
Primeshock
Rebelion
Refuzion
Rooler
Sefa
Serzo
Sub Zero Project
Sound Rush
Svane
The Pitcher
Wasted Penguinz
Wildstylez

Hardstyle DNA ziet het als hun missie om het (Nederlandse) festivalgevoel over te brengen naar hun thuisland: inclusief een gigantische stage met een enorme lichtshow. “Daarom werkt het Hardstyle DNA-team nu hard om te bewijzen dat de scene hier ontzettend leeft”, aldus de organisatie. Zij nodigen iedereen van harte uit om naar Noorwegen te vliegen en het met eigen ogen te aanschouwen. “Ja, het gaat écht gebeuren in Oslo.”

Noorwegen is klaar voor Scandinavië’s grootste Hardstyle festival ooit

Hardstyle DNA Outdoor Festival wordt gehouden op vrijdag 28 en zaterdag 29 april 2023 in het Nedre Foss Park in Oslo (Noorwegen) – daarnaast is er ook nog een afterparty. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het festival“Hardstyle DNA Outdoor Festival will be one of the first of it’s kind.”

hardstyle dna outdoor festival 2023

Omslagfoto via Facebook-pagina Rossumedia

Reageren