Hard News
Door Hard News

Op 31 december 2014 sloot Club Matrixx na 13 jaar haar deuren. In het eerste weekend van augustus beleefde Club Monte Carlo haar grand re-opening. Op vrijdag 30 oktober 2015 is de eerste editie van IDENTITY een feit. Bij een eerste editie in een vernieuwde club hoort natuurlijk  een toffe line-up met grote namen als B-Front, Digital Punk en Crypsis. Na bijna een jaar is hardstyle terug in deze club aan de Wijchenseweg in Nijmegen!

Line-up: RAW

B-Front
Crypsis
Digital Punk
DJ Thera
Inceptum
Jason Payne
Miss K8
MC Da Syndrome

Het thema: halloween

Met 30 oktober als datum belooft het een spannende avond te worden. IDENTITY . THE RAW EDITION, zoals de volledige naam van het feest luidt, zal volledig in het teken staan van halloween. Hiervoor zal Club Monte Carlo volledig worden omgetoverd tot een spookachtige en steeds weer verrassende locatie.

IDENTITY EVENTS

IDENTITY wordt georganiseerd door de gelijknamige organisatie IDENTITY EVENTS, dat bestaat uit vier liefhebbers van hardstyle. In de toekomst zullen er ongetwijfeld meer evenementen volgen met die de naam IDENTITY dragen. Denk hierbij aan een euforische of freestyle editie van het feest.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van IDENTITY is inmiddels gestart. Voor de snelle beslissers zijn kaarten verkrijgbaar voor €17,50. De prijs van normale tickets bedraagt €22,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketscript, meer informatie over de eerste editie van IDENTITY is te vinden via Facebookpagina van IDENTITY.

Reageren