Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We zien hem steeds vaker opduiken in de hardere stijlen en dit zal vast niet de laatste keer zijn. Hardwell, de voormalig nummer één DJ van de wereld, laat namelijk weer van zich horen op het gebied van hardstyle en deze keer doet hij dat samen met niemand minder dan Wildstylez.

Nadat de twee eerder al samen op het podium stonden tijdens het Amsterdam Dance Event en in diezelfde maand al in de studio zaten, is er nu dus een collab uit komen rollen. Afgelopen weekend draaide Hardwell op The World’s Biggest Guestlist Festival in het verre India, dat door Hardwell zelf werd georganiseerd met zijn United We Are Foundation.

Tijdens dit festival mocht de wereld (via de livestream) voor het eerst zijn collab met Wildstylez te horen. Nadat Hardwell zijn maatje even benoemde over de microfoon (“Shout out to my buddy Wildstylez!”), kregen de aanwezige Indiërs de primeur van de nieuwe hardstyle track. Check de video hieronder.

Dit is de nieuwe Hardwell & Wildstylez collab

En zo is dus de nieuwe Hardwell & Wildstylez collab geboren. Hoe de track heet is nog niet bekend, dus voor nu plakken we hier een ‘ID’ op. Wanneer en waar deze samenwerking gereleased wordt, zal later bekend worden gemaakt. In een eerder interview met Hardwell, gaf hij al aan een grote liefde voor hardstyle te hebben en misschien zelfs ooit op een hardstyle festival te willen draaien: “Ik heb op dit moment geen plannen, maar zeg nooit nooit!”

Omslagfoto via Facebook-pagina’s Hardwell & Wildstylez

Reageren