Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hing al een tijdje in de lucht, maar het hoge woord is er dan eindelijk uit. Headhunterz en Wildstylez presenteren namelijk met trots hun nieuwe label: Art of Creation. De twee hardstyle pioniers hebben natuurlijk al vaker samengewerkt en doen hier nu een schepje bovenop. “The future ahead lives in our imagination. Until it is shaped by the Art of Creation.”

LEES OOK: De nieuwe studio van Headhunterz kan ‘podcasts uitzenden met meerdere personen’

Nadat zowel Headhunterz als Wildstylez eerder al een mysterieuze video naar buiten brachten, is vandaag de kogel definitief door de kerk. De hardstyle scene is weer een label rijker. Een platform dat zich onder bewindvoering van de twee iconen richt op melodische en authentieke muziek van hoge kwaliteit. Ook hun gezamenlijke act Project One voegt zich bij het kersverse label. Maar dit is niet het enige nieuws van vandaag…

Headhunterz & Wildstylez lanceren Art of Creation label

Vanavond (2 februari) zullen Wildstylez en Headhunterz een Art of Creation special presenteren van de HARD with STYLE podcast. De uitzending begint vanavond om 20:00 live op de HWS Facebook-pagina“Be part of the first steps towards the Hardstyle sound of tomorrow.”

Reageren