Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het classics concept Illuminate keert na grote vraag terug op de plek waar het afgelopen jaar een enorme indruk achterliet. Het feest dat georganiseerd wordt voor en door liefhebbers haalt opnieuw een uitstekende line-up in huis in Nijmegen: “Met je voetjes in het zand!”

LEES OOK: Phuture Noize bewijst met zijn album opnieuw dat het beter kan: “From Star To Stardust”

Vorig jaar was daar ‘opeens’ Illuminate: een hardstyle classics evenement dat gehouden wordt op bijzondere locaties. “De combinatie van 25 graden in deze (destijds onbekend binnen de hardstyle) locatie was hét recept voor een enorm geslaagd evenement”, blikt de organisatie terug. Sindsdien gaan de verhalen en video’s van bezoekers nog steeds rond en dus komt het over enkele weken terug met een nieuwe editie.

De Strandbar Stek is een sfeervolle locatie die perfect past bij een classics sfeer zoals we deze kennen. Helaas moet het binnenkort de poorten sluiten, maar niet voordat er opnieuw grote namen uit de gouden periode op het podium hebben gestaan – met onder andere Max Enforcer, Geck-O, Thera en Jones. Check de volledige line-up hieronder.

Illuminate – The Classics 2.0 line-up

Max Enforcer
The Pitcher
Geck-O
Thera
Jones
NSCLT
Ark8
Low Frequency
MC Activate

Speciaalbier verzorgd door The Pitcher

Bierliefhebbers, opgelet! Want na het succes van zijn eerste speciaalbiertje Serenity pakt headliner The Pitcher uit met een nieuwe variant. Geheel in thema van Together As One is de hardstyle DJ druk bezig geweest met het ontwikkelen van zijn nieuwe blonde brouwsel – deze zal geschonken worden tijdens Illuminate. “Proeven jullie mee?”

Illuminate – The Classics 2.0 wordt gehouden op zondag 7 mei van 14:00 tot 22:00 in de Strandbar Stek in Nijmegen. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. Volg Illuminate op Instagram voor meer informatie of meld je aan via het Facebook-event.

Beeldmateriaal via Facebook-pagina Illuminate

Reageren