Hard News
Door Hard News

De spanning is te snijden. Het is nek aan nek met nog maar vijf seconden op de klok. Gaat het lukken of niet? Het publiek gaat compleet uit zijn dak. Het is alles of niets: Scoren moet je! 
Benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren op Intents Festival 2016? Koop je ticket voor het ‘sports-event of the year’, regel je overnachting en zorg dat je klaar bent om jouw helden te supporter!

IntentsCity camping
De IntentsCity festivalcamping komt terug in 2016! Met nóg meer entertainment, een bioscoop, fun-games, faciliteiten, aankleding en meer. Wederom kun je van meerdere luxe en leuke accommodaties gebruik maken, zoals een Festipi of Flexotel. Na het grote succes van vorig jaar kun je ook weer met je vrienden terecht op één van de vriendencampingplekken. Bekijk meer informatie op www.intentscity.nl.

IntentsCity: become a resident of our magical city!

Voorverkoop – Dinsdag 12 januari: Weekend+Camping & Weekendtickets
Zet dinsdag 12 januari 2016, 20.00 uur met een dikke stift in je agenda! Dan gaat de voorverkoop van Weekendtickets (SAT+SUN) en IntentsCity tickets (Weekend+Camping) van start!

Zorg dat je er snel bij bent, want onder de eerste 500 verkochte tickets verloten we maar liefst 100 VIP-upgrades.

Voorverkoop – Donderdag 14 januari: Losse dag-tickets
Wil je alleen op zaterdag of zondag gaan? Vanaf donderdag 14 januari 2016 om 20.00 uur gaan de losse dagkaarten (zaterdag & zondag) in de voorverkoop.

Vorig jaar was de zaterdag van Intents Festival snel uitverkocht en gingen de weekendkaarten ontzettend hard dus zorg dat je niet te laat bent!

Ook hier worden onder de eerste 500 verkochte tickets, 100 VIP-upgrades verloot

Reageren