Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is bekendgemaakt dat alle evenementen in Nederland tot 1 september officieel afgelast zijn. Helaas betekent dit ook dat één van de absolute hoogtepunten van het festivalseizoen, Intents, dit jaar niet plaats zal vinden. De organisatie heeft zojuist een officiële statement naar buiten gebracht.

LEES OOK: Defqon.1, Intents, Dominator, Decibel & vele anderen tot september afgelast door coronavirus

Intents Festival trekt al 16 jaar tienduizenden liefhebbers naar Nederland, “met één missie: het vieren van de liefde voor de harder styles.” Helaas zal het festivalseizoen van 2020 niet plaatsvinden, en is de organisatie van Intents Festival gedwongen te verplaatsen naar de zomer van 2021.

“Je bent bijna een jaar bezig en alle voorbereidingen zijn in volle gang. De tickets zijn uitverkocht, ruim 350 artiesten staan gepland, ontwerpen van podia zijn klaar, het festivalterrein is ingezaaid en ligt er prachtig groen bij. Alles gaat volgens planning en ondertussen telden wij af naar zonnige dagen in juni. En dan… staat alles stil….”

“Alleen samen als community kunnen wij dit virus verslaan en deze moeilijke game uitspelen”

Intents Festival – Step into the Game is verplaatst naar 4, 5 en 6 juni 2021. Alle tickets blijven volgens de organisatie 100% geldig voor deze nieuwe editie, dat de allermooiste editie van Intents ooit belooft te worden: “Dikke DJ sets, nog mooiere vuurwerk-eindshows en een mainstage die je nog nooit gezien hebt”. Lees hier de volledige statement van de organisatie en #seeyouatintents21!

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren