Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De Intents Festival aftermovie laat opnieuw een enorme indruk achter. Fans spreken online hun lof uit over het beeldende visitekaartje: een vliegensvlugge reis van het prachtige weekend in 10 minuten. “Jullie overtreffen jezelf keer op keer, geweldig!

LEES OOK: Dual Damage zorgt voor volksverhuizing richting IntentsCity

We kunnen wel stellen dat de aftermovie van Intents jaarlijks écht een ding is. Het is namelijk tekenend voor het Oisterwijkse festival: niet gaan voor het standaard riedeltje, maar juist iedere keer de uitdaging opzoeken – met als gevolg een uitstekend resultaat.

Dit jaar kwamen tienduizenden bezoekers naar het uitverkochte festival, maar probeer dit bomvolle weekend maar eens goed vast te leggen… Een nóg groter hoofdpodium, een volgepakte indoor mainstage, een uitzinnige Fanaticz en indrukwekkende eindshows: voor velen was dit zelfs de beste Intents-editie ooit uit het 20-jarige bestaan.

Sinds de laatste eindshow werd er zo’n 250 uur in slechts 2 weken tijd non-stop aan de aftermovie gewerkt. Dit is volgens alle reacties meer dan goed gelukt: met gloednieuwe muziek, interviews met artiesten die een belangrijke rol speelden in de Kingdom of Unity (zoals Rebelion, Vertile en het trio dat hun debuut op de mainstage maakte) en zelfs AI komt aan bod. “Dit is nu al de beste aftermovie van 2023.”

“Relive the Royal celebration of 20 Years Intents Festival!”

Afsluitend verwijst de aftermovie naar volgend jaar. Intents Festival 2024 vindt plaats van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni: wees erbij en meld je alvast aan via www.intentsfestival.nl/2024“Pre-register now for your adventure to Aurorea!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren