Peter de Valck
Door Peter de Valck

Niemand minder dan Dj Thera is verantwoordelijk voor het Beat the Bridge anthem van dit jaar, dat tijdens Koningsnacht- en dag op 26 en 27 april in Arnhem plaatsvindt. Pieter Heijnen presenteert daarom met trots de preview van ‘Bigger Bolder Better’!

Theracords

Hij is dé grote baas van Theracords, dus het is wel duidelijk dat hij kan produceren. Als je ooit van DJ Thera’s producties hebt gehoord, dan ken je zijn sound. Je kunt er simpelweg niet omheen. De laatste jaren zijn Theracords en haar leden enorm gegroeid in populariteit, en dat terwijl ze gewoon doen waar zij zelf zin in hebben.

Beat the Bridge

Op Kingsnight zal de officiële release van zijn nieuwe album ‘The New Era’ en een signeersessie plaatsvinden. Dit album zal beide dagen te koop zijn bij de merchandise stands. De oprichter van Theracords zal zijn krachten bundelen met Caine op de Factory stage en ook een Classic set draaien op de Forest stage.

Album

De beste man komt dus met zijn tweede album, waar ook het Beat the Bridge anthem op te vinden is. Zijn eerste album ‘Training Sessions‘ werd ontzettend goed ontvangen. Onderstaande tracks zullen sowieso op het nieuwe album verschijnen.

De pre-order van het album is hier te verkrijgen.

Reageren