Hard News
Door Hard News

Killshot, bekend van mijn immens populaire track ‘Beastmode’, is de nieuwste aanwinst van End Of Line Recordings waar onder andere Warface en D-Sturb huisvesten. Deze man wordt gezien als een nieuw talent in de raw hardstyle scene en kon daarom niet uit blijven als het gaat om ‘The Future Of Hardstyle’. Wij besloten hem wat vragen te stellen met betrekking op zijn carrière tot dusver en wat zijn verwachtingen zijn voor de toekomst.

Hey Stan! Wat kunnen we verwachten van jouw mix voor The Future Of Hardstyle?
“Hey allemaal, hoog tempo, harde kicks en gewoon lekker knallen!”

Je hebt al flink ervaring opgedaan met optreden maar pas sinds kort gestart met Killshot. Wat is de reden dat je hebt gekozen om raw hardstyle te gaan produceren en hoe is Killshot ontstaan?
“Klopt. Ik heb een aantal jaar ervaring in de ‘House – EDM’ scene waar ik vier jaar geleden ben begonnen als DJ/Producer genaamd ‘Stanley More’. Ik merkte al snel dat iedere set die ik draaide het laatste kwartier altijd hardstyle was. Het kon mij nooit hard genoeg. Organisatoren waren hier overigens niet zo blij mee haha.”

“De keuze om de switch te maken was natuurlijk een hele moeilijke. Afscheid nemen van een project waar je drie jaar lang heel hard voor gewerkt hebt en een hele andere richting in slaan was lastig, maar uiteindelijk was dit de beste keuze die ik in mijn muzikale carrière heb gemaakt. Vooral de liefde voor de hardere stijlen en het dedicated publiek dat je bij hardstyle hebt hebben hier de doorslag in gegeven.”

Wie zijn jouw grote voorbeelden?
Leuke vraag! Als artiest zie ik Steve Aoki wel echt als een voorbeeld. De on-stage performance die deze artiest heeft vind ik wel echt next level! De klik en interactie met het publiek. Eigenlijk klopt het plaatje van A tot Z bij hem. Geen grenzen of regels gewoon doen waar hij zin in heeft.

Heb je dromen of doelen die je wilt bereiken?
Tuurlijk, iedereen zal deze wel hebben. Voor mij persoonlijk staat Defqon.1 heel hoog op mijn lijstje. Tomorrowland staat ook op mijn bucketlist. Grootste droom is denk ik toch wel voor een vol Gelredome staan.

Je eerste track ‘Beastmode’ werd flink opgepakt en je drukte hiermee meteen je stempel. Wat kunnen we nog meer gaan verwachten in de komende tijd?
Beastmode, ja, waar moet ik beginne. Ik vind dit nog steeds heel onwerkelijk, had dit allemaal natuurlijk nooit durven dromen dat een eerste track zoveel zou losmaken. Verder ben ik op het moment druk in de studio bezig. De collab met de boys van Rebelion is af. De collab met Warface zijn we nog druk mee bezig. Verder staan er deze zomer nog een aantal samenwerkingen op de planning met een aantal grote namen. En natuurlijk ben ik ook nog druk bezig aan een aantal solo tracks. Jullie gaan nog genoeg van mij horen!

Waar kunnen we je vinden op een feest als je zelf niet aan het optreden bent?
Gewoon in het publiek , lekker gek doen!

Zijn er namen die jij zou tippen als ‘The Future Of Hardstyle’?
Moeilijke vraag. Geen Hardstyle artiest maar Hardcore. Een maat van me: Deadly Guns.
Frisse nieuwe sound in de hardcore scene. Zeker de moeite waard om eens te checken.
Mijn laatste track in mijn mixtape is van hem!

Wat is tot zover het hoogtepunt in je carriere geweest?
Dat was toch wel Masters Of Hardcore dit jaar toen ik Warface joinde on-stage!

killshot-at-mastersHoe ben je zelf in aanraking gekomen met hardstyle?
Dat was 5 jaar geleden op Defqon.1 2012. Een van mijn beste vrienden Kevin had een defqon.1
ticket gekocht voor mijn verjaardag. In eerste instantie wilde ik helemaal niet mee. Ik ben hem tot de dag van vandaag nog steeds dankbaar dat hij me toen heeft meegenomen!

Wat is voor jouw de beste hardstyle track ooit gemaakt?
Voor mij is dat Headhunterz & Wildstylez vs Noisecontrollers – World Of Madness. Eerste hardstylefeest voor mij waar deze track dat jaar het anthem van was. Krijg nog steeds kippenvel als ik deze hoor!

Tot slot: Is er nog iets wat je wilt meegeven aan de lezers van dit interview?
Jullie bedankt voor het interview. Voor de lezers, thanks voor de support! Check mijn Instagram en Facebook als jullie up-to-date willen blijven, er gaan heel veel vette dingen aankomen! hopelijk tot snel op een feest!!!

Foto’s: Killshot

Reageren