Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Kingsland Festival is één van de grootste festivals tijdens Koningsdag en ook dit jaar pakt het enorm uit op het gebied van hardere stijlen. Met meerdere edities tegelijkertijd in het land en zelfs een eigen Hardstyle-stage in Amsterdam, met o.a. Brennan Heart en Headhunterz b2b Wildstylez.

LEES OOK: ‘Kabinet komt met versoepelingen voor evenementen en festivals’

Kingsland Festival en Hardstyle zijn sinds 2016 al met elkaar verbonden en ieder jaar zorgen organisaties 4PM Entertainment en E&A Events voor oranjegekleurde festivals door heel Nederland. Naast de grote EDM-namen (zoals het eerste optreden van Martin Garrix sinds corona) heeft Kingsland maar liefst 3 edities tijdens de verjaardag van de koning – met ook dit jaar een groot aanbod aan Hardstyle.

Zo zijn onder andere Headhunterz en Wildstylez niet alleen te vinden in het Rotterdamse Zuiderpark en het Stadspark Groningen, maar draaien zij ook nog eens samen back2back in RAI Amsterdam – waar nog tien andere artiesten op het podium zullen staan. Check de volledige line-up van deze Hardstyle-stage en de andere steden hieronder.

Kingsland Festival – Hardstyle stage line-up (Amsterdam)

Audiotricz
Bass Modulators
Brennan Heart
Headhunterz b2b Wildstylez
Noisecontrollers
Primeshock
Psyko Punkz
Ran-D
Sefa
Hosted by DL

Kingsland Festival is back: “Eindelijk weer royaal genieten!”

Kingsland Festival staat gepland op woensdag 27 april. Tickets voor het festival in Amsterdam, Groningen en Rotterdam zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de officiële website.

Kingsland Festival line-up

Kingsland Festival 2022 line-up: Amsterdam Kingsland Festival 2022 line-up: Rotterdam Kingsland Festival 2022 line-up: Groningen

Omslagfoto via Facebook-pagina Kingsland Festival

Reageren