Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft Kingsland Festival de volledige line-up voor de nieuwe editie bekendgemaakt. Met locaties in Amsterdam, Tilburg, Rotterdam én Groningen zullen zij met meer dan 150 artiesten Koningsdag in Nederland compleet overnemen. 

Vanaf 2016 heeft dit grote festival ook een hardstyle stage toegevoegd aan het Kingsland repertoire. Ook dit jaar is deze stage weer van de partij in Amsterdam, en heeft de organisatie grote namen als Brennan Heart, Ran-D en Sefa uitgenodigd om te knallen op Koningsdag. Maar hier blijft het niet bij voor de hardstyle-liefhebbers: op de mainstages in Amsterdam, Groningen en Rotterdam staan Headhunterz b2b Wildstylez, in Groningen zijn ook Frequencerz op de mainstage te vinden én in Tilburg is niemand minder dan duo Da Tweekaz aanwezig.

Dit is de complete line-up voor de Kings Hard Amsterdam stage:

Brennan Heart
Ran-D
Sefa
Bass Modulators
Noisecontrollers
Psyko Punkz
Audiotricz
Primeshock
MC DL

Kingsland 2020 pakt uit met grote hardstyle namen

Kingsland 2020 zal op 27 april plaatsvinden in Amsterdam, Tilburg, Rotterdam én Groningen. De kaartverkoop start deze zaterdag 6 februari om 12:00 via de officiële website van het festival, waar je ook meer informatie en de volledige line-up kunt terugvinden. Wil je verzekerd zijn van een Early Bird ticket? Pre-registreren kan nog tot woensdag 5 februari 23:59!

Omslagfoto via Facebook-pagina Kingsland Festival 

Reageren