Rik Houwers
Door Rik Houwers

Koen Bauweraerts, de grote man achter Coone, is op dit moment bezig om de track ‘Wildcard’ van KSHMR te remixen. Het is niet de eerste keer dat deze track geremixt wordt, wel is het de eerste keer dat het een hardstyle remix wordt.

Niles Hollowell-Dhar is de man achter de act KSHMR. Deze Amerikaanse DJ en muziekproducent richt zich voornamelijk op de house. In 2016 stond hij op nummer 12 in de DJ Mag Top 100, dus we kunnen spreken van een zeer populaire dj. In een eerder stadium werkte Niles al samen met Headhunterz, uiteraard betrof dit een houseplaat, genaamd ‘Dharma’. Ook heeft hij meegewerkt aan de mega-hit ‘Tsunami’ van Borgeous en DVBBS. Nu wordt het nummer ‘Wildcard’ van hem dus omgetoverd tot een hardstyle remix.

…..kk
De Belg Coone werkt graag samen met artiesten uit andere muziekgenres. Zo werkte hij al samen met Dirtcaps, wat de track ‘Sniper’ opleverde. Natuurlijk is hij ook verantwoordelijk voor een andere remix, namelijk die van The Opposites. Coone heeft het nummer ‘Licht Uit’ geremixt en niet zonder succes. Het nummer is onderhand al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Zijn remix van ‘Wildcard‘ heeft van KSHMR al de goedkeuring gekregen via Twitter. KSHMR was simpelweg “blown away”. Ook al ben je niet weg van het nummer, het helpt wel om hardstyle een breder publiek te laten aanspreken wereldwijd.

Reageren