Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

LIKE IT HARDER XXL gaat dit jaar nóg een tandje harder, maar dan met de muziek van vroeger. Het gloednieuwe concept ‘Back To The Future’ blikt terug op de uptempo en frenchcore uit de jaren 2012 tot 2017: volledig toegewijd aan de pioniers die de fundering voor deze muziek hebben neergezet.

LEES OOK: Zó trapte REBiRTH het festivalseizoen eindelijk na 3 jaar weer af!

Voor velen heeft de uptempo & frenchcore uit die tijd iets bijzonders en dit staat tijdens LIKE IT HARDER XXL – Back To The Future centraal. De tracks van toen, zoals ‘Sound Becomes One’, ‘Sick & Core’ en vele andere grote platen, zorgden voor een nieuwe wind in de hardcore: een strooming die vandaag de dag ongekend groot is binnen de hardere stijlen. “If we want to secure a strong future for our scene, it is vital to honor the foundation of our uprising”

Daarom grijpt Back To The Future terug naar deze kenmerkende periode in een locatie die voor velen bekend terrein is: de Rotterdamse Maassilo. Met in totaal 3000 liefhebbers, de muziek van toen in 2 verschillende area’s en meer dan 20 artiesten. Welke dit precies zijn is nog niet bekend, maar de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

LIKE IT HARDER XXL brengt eerbetoon aan de uptempo & frenchcore (2012 – 2017)

LIKE IT HARDER XXL – Back To The Future vindt plaats op vrijdag 9 september in de Maassilo. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIKE IT HARDER XXL (@likeitharderxxl)

Omslagfoto via Facebook-pagina LIKE IT HARDER XXL

Reageren