Hard News
Door Hard News

D-Sturb’s carrière gaat de laatste tijd als een trein. Met recente hits als ‘Legacy‘High Power’ en zijn remix van ‘Crypsis – For Your Mind’ én optredens op events als Decibel, Defqon.1 en Dominator, lijkt hij niet te stoppen.

Gisteren kwam hij met een livestream op Facebook waarin hij naar eigen zeggen iets belangrijks zou aankondigen. Nadat de livestream een paar minuten bezig was begonnen het beeld opeens te storen en haperen. Jorrit (D-Sturb) probeerde nog een paar keer om het beeld goed te zetten, maar tevergeefs. Het nieuws was dat hij bezig is met een anthem voor een feest, waar hij vorig jaar ook gestaan heeft. Net toen hij wilde bekendmaken voor welk feest dat zou zijn, viel het beeld tot 2x toe weg.

..
Wat opmerkelijk is, is dat terwijl Jorrit aan het praten is, zijn beeldscherm op de achtergrond ineens een virus begon te laden. Het lijkt allemaal erg onwerkelijk, maar het wordt nog gekker zodra zijn beeldschermen volledig worden overgenomen. In beeld verschijnt de tekst “Conflict Override” en een groep stemmen klinkt op de achtergrond: “We will take down the project!”

Laten we hopen dat er snel meer bekend wordt over dit vreemde fenomeen.

Reageren