Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Op 5, 6 en 7 juni staat er een gloednieuwe editie van Intents Festival op het programma: Step into the Game. Deze 17e (!) editie van het festival belooft wederom een hardere stijlen spektakel te worden, met onder andere Sefa als indoor Dynamite host, IntentsCity als de ultieme bestemming van 2020, een grootse line-up en nog véél meer!

LEES OOK: Intents Festival presenteert thema voor nieuwe editie: ‘Step into the Game’

“Enter the exhilarating world of videogames and Step into the Game!”

Intents Festival is welbekend binnen de hardere stijlen scene voor haar grootse thema’s, die ieder jaar weer tot in de kleine puntjes worden doorgevoerd. In juni 2020 zal Oisterwijk compleet getransformeerd worden in een wereld vol videogames voor het nieuwe Step into the Game. Na eerdere succesvolle edities als The Circus of Insanity en Calling All Superheroes, belooft ook het nieuwe thema weer een groots spektakel te worden.

Remko, organisator van Intents Festival vertelde in ons eerdere interview: “Kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk: we willen het thema ieder jaar weer opnieuw uitvergroten en de bezoeker hierin meenemen. Alle stages sluiten op elkaar aan en zelfs de bordjes van de WC’s moeten hierbij passen!”

IntentsCity: de ultieme festivalbestemming van 2020

Naast de uitgebreide thema’s staat Intents natuurlijk ook bekend om IntentsCity, “de ultieme festivalbestemming van 2020”. Samen met je vrienden kun je hier genieten van de absolute weekend experience: 3 volle dagen gevuld met het beste van wat hardere stijlen te bieden heeft en méér dan genoeg gezellige activiteiten. Eerder maakte Intents al bekend dat de camping dit jaar weer groter wordt, waarbij de dikke Friday pre-party ook niet kon uitblijven…

Dit zijn de eerste namen op de line-up voor de Intents Friday Pre-Party:

Coone | Delete – Spoontech Classics 10 Years | D-Sturb | Sefa | Spitnoise LIVE | Sub Zero Project | Spoontech Records 10 Years 

Sefa als host van de Dynamite Hardcore stage

Van hardstyle tot freestyle en van hardcore tot raw: Intents Festival zorgt ervoor dat je het hele weekend lang kunt genieten van het volledige spectrum aan de hardere stijlen. Hoewel de organisatie pas één fase van de line-up heeft onthuld, liegen deze namen er zeker niet om. Voor de zaterdag staan artiesten als Act of Rage vs Rebelion, Partyraiser vs. Dr. Peacock, D-Block & S-te-Fan en Sickmode Activated LIVE al op de planning, maar hier blijft het niet bij…

Ook voor zondag kan menig hardere stijlen liefhebber namelijk zijn hart ophalen met Sound Rush vs. KELTEK, Warface, Frequencerz LIVE en vele anderen! Als kers op de taart maakte Intents Festival vandaag ook nog eens bekend dat niemand minder dan Sefa de Dynamite Hardcore stage zal hosten op deze derde festivaldag.

LEES OOK: Act of Rage & Rejecta hosten de Intents Festival 2020 mainstage

Koop deze week je tickets!

Om de ticketverkoop voor Intents Festival 2020 zo goed mogelijk te laten verlopen, heeft de organisatie dit jaar drie verschillende verkoopmomenten aangekondigd. Bekijk hieronder wanneer jij klaar moet gaan zitten en zorg dat je er snel bij bent – de tickets voor Intents vliegen ieder jaar de deur uit.

Maandag 6 januari

20:00 tot 23:59: VIP Tickets

Dinsdag 7 januari

20:00 tot 23:59: Weekend+Camping & Weekend Tickets

Donderdag 9 januari

20:00: Losse dagtickets: Friday (Pre-Party), Saturday en Sunday 

Ga naar www.intentsfestival.nl voor meer informatie en de officiële ticketverkoop, en maak je klaar voor Step into the Game!

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival 

Reageren