Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Major Conspiracy heeft hun hosting van de Dynamite-stage op grootste wijze afgetrapt. Het energieke duo opende de hardcore-tent met één groot gekkenhuis: waar kicks, lasers en héél veel surprise-acts de vele liefhebbers om de oren vlogen. “Dit was zo vet!”

LEES OOK: Frequencerz verrast uitbundige mainstage met 20 Years of Intents-special

De openingsshow van Major Conspiracy gaat minstens net zo hard als hun carrière. Voor het eerst zijn de heren verantwoordelijk voor The Majestic Kitchen van Intents en hiervoor werd groots uitgepakt. Met 200 vlaggen en LED foam sticks (in de kleuren van Holland) stond de Dynamite in vuur en vlam: overal waar je keek sloegen de vuisten op de beat en sprongen mensen dansend de lucht in.

Major Conspiracy wist het publiek alle kanten op te spelen. Een edit van de hardste versie van ‘Engelbewaarder’ die je ooit hebt gehoord werd afgewisseld met een rammelend ‘Hardcore Linksvoor’. Na deze opening was het tijd voor Major & Friends: een verrassende set waar Partyraiser, Dr. Peacock, The Purge, N-Vitral en zelfs Petronella (de stem van ‘G.V.D.’) het podium bestormden met de Major Fans – terwijl metersgrote strandballen door de tent stuiterden. Het vrolijke (maar vooral energieke) duo zorgde voor een mega vette show en we gaan nog veel van hun horen deze zomer. “De bass klapt door je botten!”

Major Conspiracy maakt van Dynamite-hosting een mega energieke show: “Hardcore linksvoor!”

Na een knotsgekke verkleedpartij met Mish heeft Major Conspiracy als kers op de taart nog de mainstage afgesloten – samen met Dimitri K. Hiermee komt de eerste dag van Intents Festival tot een succesvol einde: inmiddels heeft de organisatie ook het thema voor volgend jaar aangekondigd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hard News (@hardnewsnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren