Mark de Rond
Door Mark de Rond

Het duurde even, maar de kogel is eindelijk door de kerk. MANDY heeft namelijk aangekondigd dat haar versie van ‘Jackie Chan’ aankomende vrijdag officieel uit komt. Deze track brengt ze uit als officiële remix van de track die onder andere gemaakt is door één van de grootste DJ’s ter wereld: de Nederlander Tiësto.

LEES OOK: DJ MANDY is uitgeroepen tot babe in België

Zelf noemt MANDY het een grote kans dat ze deze track uit mag brengen als officiële remix. Deze track draaide ze in eerste instantie als bootleg op DreamVille, de pre-party van Tomorrowland voor 30.000 feestgangers. Dit heeft het balletje laten rollen en hierdoor hebben Tiësto en Dzeko – de makers van de oorspronkelijke track – besloten om de remix van MANDY officieel uit te gaan brengen. “I still can’t believe it!”, laat de Belgische DJ weten op Instagram. De release staat op 5 oktober gepland.

MANDY komt met officiële remix van ‘Jackie Chan’

Eerder scoorde MANDY al een hit met ‘Raggadrop’. Deze track zelfs heeft al meer dan 10 miljoen views op YouTube. Dit festivalseizoen stond ze op onder andere The Qontinent, Sunrise, World Club Dome en dus Tomorrowland.

Omslagfoto via Facebook-pagina The Qontinent

Reageren