Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

In een interview met DJ Mag vertelt MANDY uitgebreid over haar meningen wat betreft ghostproducen binnen de hardstyle scene. MANDY is namelijk één van de DJ’s die er openlijk voor uitkomt samen met andere producer aan haar tracks te werken.   

LEES OOK: Ghostproducing in de hardstyle: ‘Een groot deel van de artiesten doet dit’

Op Tomorrowland vertelt MANDY uitgebreid over haar muzikale team aan DJ Mag. Door samen te werken met haar team heeft ze natuurlijk al de enige grote successen bereikt, en hier schaamt ze zich dan ook zeker niet voor: “Ik snap niet dat andere DJ’s het niet gewoon toegeven.” Ook legt ze uit dat er erg veel sprake is van ghostproducing in andere genres, en dat grote house DJ’s vaak een heel team achter zich hebben staan.

“Samenwerken betekent dat er meer ideeën samenkomen, en dat je samen ook tot betere producties kunt komen. Samen observeren we de muzikale trends en proberen we tracks te creëeren die bij mijn stijl als artiest passen. Ik vind het een geweldige manier om goede resultaten te krijgen!”

“Veel DJ’s vinden het nog een taboe, en ik snap niet waarom”

Om af te sluiten vertelt MANDY ook nog wat ons van haar te wachten staat: op dit moment is ze namelijk hard aan het werk met een Belgische singer/songwriter voor een gloednieuwe track die later dit jaar wordt uitgebracht. Daarnaast hoopt ze dat haar remix van ‘Don’t You Worry Child’ officieel kan worden uitgebracht, die dit jaar op Tomorrowland mainstage werd gedraaid door niemand minder dan 3 Are Legend – de act van Dimitri Vegas & Like Mike en Steve Aoiki.

Omslagfoto via Facebook-pagina MANDY

Reageren