Rik Houwers
Door Rik Houwers

E-Force en Delete gaan hun krachten bundelen in een collab. Gisteren werd bekendgemaakt dat de artiesten bij elkaar in de studio zitten. De collab zou onderdeel kunnen gaan uitmaken van het nieuwe album van E-Force, genaamd The Edge of Insanity, maar dat is nog niet zeker.

E-Force is de laatste maanden een druk bezet man. Hij is bezig met het afronden van zijn album, maakt onderdeel uit van War Force, draait elk weekend op verschillende evenementen en zit ook nog met Team Red in de studio voor een speciale track voor Hard Bass. Nu komt daar nu dus ook nog een collab met Delete bij. “In the studio with Delete! Massive gated kicks are coming you way”, aldus E-Force.

De Australiër Delete is weer helemaal op de weg terug en verwacht dat 2017 zijn beste jaar tot nog toe zal worden, lees het hier. De collab met E-Force kan weleens de eerste stap in die richting zijn voor Delete. In het artikel valt ook te lezen dat Delete verschillende collabs heeft gepland en de eerste is dus bekend geworden. Het zal dus een collab worden met E-Force. Delete kondigde het op de volgende manier aan: “Combining forces with E-Force!”

16107371_1785699151455857_1282642436826463664_o

Reageren