Rik Houwers
Door Rik Houwers

Het was puzzelen geblazen op de pagina van Bass Modulators (BM). Gisteren plaatsten zij een afbeelding op Facebook en mochten de volgers raden met wie ze een collab gingen maken. Na de samenwerking tussen Noisecontrollers en Bass Modulators, wat resulteerde in NCBM, is het nu de beurt aan Max Enforcer om samen met Bass Modulators de studio in te duiken.

Het jaar is niet heel goed begonnen voor Bass Modulators. Afgelopen weekend stonden de heren te draaien in Oostenrijk, maar kon iemand niet met zijn handen van de spullen van BM afblijven. De USB stick werd gejat uit de CDJ tijdens hun set. Toch was er ook goed nieuws. Zo werd de track ‘Our Dreams’ al een miljoen keer afgespeeld op Spotify. Een hele mooi prestatie voor de heren.

Max Enforcer is een artiest die al heel lang meedraait. Met klassiekers als ‘Gold’, ‘Lost In Parade’ en ‘Bitcrusher’ (samen met The Beholder) heeft hij zijn sporen verdiend in de hardstyle scene. Tegenwoordig reist Kelly van Soest, de echte naam van Max Enforcer, de hele wereld af en is hij daar mateloos populair.

Wat de collab met BM gaat opleveren is nog de vraag, maar dat de track kwalitatief hoog is zal geen verrassing zijn.

Max Enforcer & Bass Modulators

Reageren