Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hardstyle en Carnaval gaan inmiddels al jaren hand in hand, met een groot aantal prachtige evenementen en podiumacts als resultaat. In het muzikale landschap is de samensmelting tussen deze twee werelden tegenwoordig zelfs uitgegroeid tot een genre op zich. Maar een hardstyle artiest die officieel werd uitgeroepen tot Prins Carnaval kenden we nog niet.

LEES OOK: Devin Wild laat diepe indruk achter met Exhale EP

Tot dit weekend althans, want in zijn woonplaats Milheeze is MC DV8 zaterdag bekendgemaakt als 60e prins van Carnavalsvereniging De Veenmollen. Naast het hosten van de grootste internationale evenementen, zijn lidmaatschap van Donkey Rollers en zijn meer serieuze hardstyle tracks is Peter niet vies van een gezellig carnavalsuitstapje. Zo was hij in 2018 samen met Zany verantwoordelijk voor de feestknaller ‘Vreet Spirit’ die zelfs door Armin van Buuren himself ‘vette’ support kreeg.

Van links naar rechts in de polonaise: MC DV8 benoemd tot Prins Carnaval van Brabantse Milheeze

Twee jaar later scoorde het duo samen met Wilbert ‘De Toreador’ Pigmans de partystyle-hit Raven is Leven. Tel daarbij nog eens de iconische Power Hour links-rechts momenten van Defqon.1 op en je ontkomt er niet aan: het wordt dit seizoen een knallende carnaval daar in Milheeze!

Reageren