Hard News
Door Hard News

Twee kartels, één ultieme battle en één koelbloedige kingpin die door vriend en vijand wordt gevreesd… Het zijn deze artiesten die het beslissende gevecht met elkaar aan zullen gaan op het Almere Strand. Op 23 april wordt het duidelijk wie de langste adem heeft en wat de vernieuwde LIVE act “The One Who Knocks” voor jullie in petto heeft.

Line-up

Titan – The One Who Knocks (New live-act)
Requiem
Thera
Delete
Jason Payne
The Pitcher
Kronos LIVE
Degos & Re-Done
Phuture Noize
Sub Zero Project
Unresolved
Prefix & Density
Nightfall
Inceptum
Malua
Apexx
Prototype
Host: MC Da Syndrome

Ticketinformatie

Wil jij getuige zijn van deze bloederige strijd, wacht dan niet langer en schaf vandaag nog je ‘Outlaw’ ticket aan voor slechts €20,- (ex. Fee) op megabase.nl. Ook is het vanaf nu mogelijk om een ‘Kartel’ tickets te kopen á €60,- (ex. Fee). Een kartel ticket is één ticket waarmee 4 personen tegelijk mee naar binnen kunnen. Het voordeel van dit ticket is dat je maar liefst €20,- korting krijgt en slechts .één keer servicekosten hoeft te betalen.

Megabase Merchandise

Heb jij je outfit voor Megabase Outdoor nog niet compleet? Check dan nu highenergymerchandise.com en scoor vandaag nog een super gaaf t-shirt of een dikke Megabase cap. Vergeet ook niet om direct je Megabase vlag te bestellen, exclusief verkrijgbaar op onze webshop!

General Info

Megabase Outdoor
Zaterdag 23 april 2016
11:00 – 23:00 uur
Almere Strand, Almere [NL] Leeftijd: 18+

‘Criminal’ Ticket: €15,- (SOLD-OUT)
‘Outlaw’ Ticket: €20,- (ex. Fee)
‘Kartel’ Ticket: €60,- (ex. Fee)

Event:  bit.ly/megabase2016
Website:  www.megabase.nl

Reageren