Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft Titan bekendgemaakt definitief vaarwel te zeggen tegen de hardstyle scene. Na 13 jaar heeft George besloten een punt te zetten achter zijn muzikale carrière, omdat hij hier geen voldoening meer uit weet te halen.

Dit maakte hij net bekend via een video op zijn Facebook-pagina. Titan heeft er een grootse carrière op zitten, zo releasede hij zijn album Demolition of Silence, het EP Nightmare en bekende tracks als ‘Chainsaw‘ en ‘Suicide‘. Ook stond hij op de grootste feesten als Defqon.1 Festival, Dominator, Q-BASE en Supremacy en ga zo nog maar even door. Helaas komt dit nu allemaal tot een einde, zo vertelt hij:

“Ik merk dat ik er geen voldoening meer uit haal. Ik merk dat de liefde behoorlijk gekoeld is en eigenlijk ook op is. Maar, al mijn dromen zijn uitgekomen. Ik heb een behoorlijk succes geboekt voor mezelf en daar wil ik een aantal mensen voor bedanken. De organisaties die me een podium hebben geboden, de DJ’s en MC’s waar ik de grootste lol mee heb gehad, mijn management en bookings agency die mij echt hogerop hebben gebracht. Maar eigenlijk het allerbelangrijkste zijn jullie, mijn fans. De die-hard hardstyle fans, die er elke keer stonden, die mij kippenvel gaven, die mij energie gaven, die er voor me waren en die er ook voor hebben gezorgd dat deze droom van mij uitkwam. Daar wil ik jullie allemaal voor bedanken.”

“Ik wens de scene heel veel succes en heel veel moois toe, het ga jullie goed”

Op dit moment lijkt het een definitief einde te zijn. Wel kun je Titan nog twee keer in de DJ-booth vinden: zaterdag tijdens Origins en zondag 14 april tijdens REBiRTH Festival op de nieuwe Raw Classics stage.

“Ja, wie weet. Ik sluit dit hoofdstuk nu voor mezelf af, maar er komen nog twee releases en boekingen als Origins en REBiRTH Festival. Hierna sluit ik het hoofdstuk van Titan definitief af. Nogmaals bedankt en het ga jullie goed. DANKJEWEL.”

George, bedankt voor alles en het allerbeste gewenst!

Reageren