Bas van Herk
Door Bas van Herk

Spoontech Records is altijd al een label geweest dat wordt herkent aan rauwere melodien en kicks van een geheel ander kaliber dan de ‘doorsnee’ hardstyle plaat. Dat kan ook niet anders met artiesten gesigneerd als Vazard, Hardstyle Mafia en Mind Dimension. Het label bestaat al langere tijd, maar bleef het afgelopen jaar bij enkele releases, zoals ‘Zimmersion 2.0‘ en Genox – Power‘. Gelukkig zet het label nu weer een tandje bij met een nieuw mini-album: Spoontechnicians.

Gisteren werd via de Facebook-pagina van Spoontech al bekendgemaakt hoe het mini-album eruit gaat zien. Spoontechnicians bestaat uit zes harde tracks. Meerdere artiesten hebben geholpen bij het maken van het mini-album. Namen als Hardstyle Mafia, Unkind, Radiance, Genox, Vyral, D-Verze, The Purge, Infirium, Mind Dimension, Vazard en The Wicked zijn bij de tracks te vinden. Bijna het gehele Spoontech Records team staat dus op het album gepresenteerd.

‘Spoontechnicians is rauw en duister, precies zoals het hoort’

Zoals je ziet, hebben Hardstyle Mafia en Unkind de eerste track geproduceerd. Deze track wordt opgevolgd door een muzikale creatie van Radiance en Genox. Als uitblinkers van het album hebben Infirium en Mind Dimension beide twee collabs gemaakt voor het mini-album. Deze artiesten dragen hun steentje dus zeker bij. Dan komt de laatste plaat ‘Perfect Abomination’, dit nummer is geproduceerd door Mind Dimension, The Wicked en natuurlijk het opperhoofd van Spoontech Records, bekend als Vazard. Op de pagina van Vazard is de track al te beluisteren:

..
Volgens de beschrijving van Vazard op bovenstaande video, zal het album op 13 november online verkrijgbaar zijn. Ook zal Vazard binnenkort met zijn eigen album Chapters of Mind komen. Houd onze website en socials goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Reageren