Juno Coolen
Door Juno Coolen

MYST, of Eugen Boorsma, zit op het moment aangesloten bij het label Nightbreed Records. Sinds hij daar tekende kwam hij met succesvolle releases als ‘The Ultimate Destination’‘The Wolves Descend’ en ‘Death Never Dies’. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de track ‘Man Bear Pig’ welke door de knipoog vele hardstyle fans wist te bereiken.

Gisteren verscheen er een bericht online dat de artiest binnenkort met een mini-album zal gaan komen, genaamd Prophecy. MYST staat bekend om zijn muzikaliteit, originaliteit en diepgang in zijn tracks die donker, episch, maar ook humoristisch van aard kunnen zijn. Deze 3 stijlen zullen in het mini-album Prophecy tot uiting komen.

Vrijdag 17 maart biedt de unieke kans zich aan om deel uit te maken van een exclusieve mini-album showcase. MYST en NFEVENTS zetten samen een exclusief evenement neerzetten om samen met fans en collega’s een muzikaal hoogtepunt te beleven. Het evenement is vrijdag 17 maart in poppodium Het Bolwerk in Sneek en maak deze unieke en speciale avond mee. Deze weken zal de organisatie de artiesten die MYST zullen bij staan, bekend gaan maken.

Reacties gesloten