Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

René de Bruijn, beter bekend als Digital Punk, en Eugen Boorsma, beter bekend als MYST, zijn samen de studio ingedoken om te werken aan een collab. Sterker nog, de track is al afgerond. Dit gaf MYST aan via zijn Facebookpagina afgelopen weekend. Beide heren zijn druk bezig geweest de laatste tijd en hebben veel aandacht gekregen in de scene. Een collab was volgens hen de volgende stap.

Digital Punk, de man die eind vorig jaar nog zijn album ‘Adapt or Die’ uitbracht, is de laatste tijd vooral druk bezig geweest met zijn nieuwe label Unleashed Records. Na het succes van zijn Unleashed podcasts leek een gelijknamig label een goede volgende stap voor hem.

MYST, één van de opkomende artiesten van Nightbreed Records, heeft ook de laatste paar maanden doorgebracht in de spotlights. Met zijn EP ‘The Prophecy’ heeft hij veel aandacht gekregen van andere artiesten en natuurlijk ook van het publiek. Zijn tracks worden door menig DJ gesupport en hij is niet van plan om stil te blijven zitten.

myst-collab-degos
Enkele tijd geleden werd al bekend dat MYST ook een collab met Deetox en Adaro heeft gemaakt en het lijkt erop dat hij ook bezig is met een collab met Degos & Re-Done. Hoewel dit nog niet officieel bevestigd is lijken de aanwijzingen die Degos & Re-Done achterlaten op Facebook vrij duidelijk. Eén ding is zeker, MYST wil doorpakken op zijn succes van de afgelopen tijd.

Foto’s: Digital Punk & MYST & Degos & Re-Done

Reageren