Bas van Herk
Door Bas van Herk

Pursuit of Thunder was in staat om de hardstyle-wereld op zijn kop te zetten. Het album werd zo goed ontvangen dat Phuture Noize dit jaar op grote evenementen mocht draaien. Tijdens zijn acts ging het publiek volledig uit zijn dak. Optredens op Dominator Festival, QAPITAL en de mainstage van Intents Festival onderstrepen dit feit. Nu is het tijd om het verhaal van Pursuit of Thunder af te ronden met de aanstaande release van The Aftershock EP.

De DJ heeft gisteren via een Facebook-bericht bekend gemaakt dat zijn nieuwe release nog drie extra tracks bevat. En dit zullen niet zomaar platen worden, artiesten als Promo, B-Front en MYST krijgen de gelegenheid om oudere tracks in een nieuwe jas te stoppen. Welke plaat B-Front gaat remixen, is helaas nog onbekend, maar het is inmiddels wel bekend welke tracks Promo en MYST gaan remixen:

– Breathin’ (Promo remix)
– Chaos & Order (MYST remix)

Phuture Noize kwam al eerder met een preview van ‘Strike You Down’. Deze track zal ook op The Aftershock EP uitkomen. Vele fans reageerden op Facebook al, bij de preview van het nummer, dat de EP wellicht het album zal gaan overtreffen. Of dit ook werkelijk gaat gebeuren, is nog moeilijk te zeggen. Wat er wel te zeggen valt, is dat de track wederom extreem goed ontvangen werd door het publiek.

The Aftershock EP liet met de hashtag ‘#soon’ weten dat The Aftershock EP binnenkort uit zal komenWanneer de exacte releasedatum is, moet nog worden aangekondigd. Om alvast in de stemming te komen kan je hier de Pursuit Of Thunder luisteren:

 

Reageren