Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Bas Oskam, beter bekend als Noisecontrollers, heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze man is al sinds jaar en dag een legende in de hardstyle scene en heeft een CV om dit waar te maken. Anthems voor de grootste feesten, succesvolle albums, zijn eigen X-Qlusive, om maar wat te noemen. Noisecontrollers staat garant voor spektakel en A-klasse hardstyle.

Innovatie is ook iets waar Noisecontrollers bekend om staat. Hij experimenteert graag met andere muziekstijlen en maakt onder zijn alias Pavelow zelfs dubstep/dubstyle muziek. Nu is de tijd daar voor weer een nieuwe stap in de carrière van Noisecontrollers. Via zijn Facebook pagina maakten hij bekend een Noisecontrollers classics tour te starten met de naam ‘Attack Again’.

“A journey back to the revolution. Noisecontrollers returns to the classics. Noisecontrollers presents: Attack Again” Als publiekstrekker op menig classics feest zullen de liefhebbers van zijn oude platen dit nieuws heel goed ontvangen. Met tracks als ‘Attack Again’, The Yellow Minute’, ‘Crump’ en ‘Venom’, om er maar een paar te noemen, zijn de Noisecontrollers groot geworden. Nu vindt Bas het dus de tijd om die goede oude tijden te gaan herbeleven in de vorm van een classics tour.

De eerste optredens van deze classics tour staan al op de agenda. Aanstaande donderdag zal Noisecontrollers tijdens Koningsdag namelijk op zowel Supersized Kingsday en Hardfest een classic set draaien als onderdeel van de ‘Attack Again’ tour.

Foto’s: Noisecontrollers

Reageren