Hard News
Door Hard News

Zaterdag 17 juni zal Maarheeze op zijn grondvesten schudden als een nieuw evenement uit de grond zal verrijzen. Op Sportpark de Romrijten zal de eerste editie van Escape Outdoor Festival plaatsvinden. 3 grote stages en een arsenaal aan bekende DJ’s als The Darkraver, Vince, Taa, Wizard, Francois, Genius en Nowaxx gaan er voor zorgen dat de bezoekers niets te kort komen.

Escape Outdoor Festival is een festival wat georganiseerd wordt vanuit de passie voor de muziek en festivals. De combinatie van muziek, diverse activiteiten en entertainment zorgt voor een ontsnapping aan de dagelijkse realiteit. Verspreid over 3 area’s treden artiesten uit verschillende genres op wat het festival zijn diverse karakter extra onderstreept.

Muziek

In de middag zullen R&B, Hiphop, foute uur, 90’s, house, deephouse en Techno de boventoon voeren, waarna het later op de avond over zal gaan in Atmoz en Zino Classixx en de hardere stijlen zoals Freestyle, Hardstyle en Hardcore.

Line-up Escape Outdoor Festival

De volledige line-up van Escape Outdoor Festival is inmiddels bekendgemaakt. Check de lijst hier:

Darkraver
Vince
Francois
Genius
Nowaxx
Taa
Gert Corvers
Wizard vs. Qatja S
Freeze vs. Xena (Freefighters)
Miss Amy
Davo
Jeckle
Dazzler
Snaar P
Poison Candy
Final Payback
Vosselaar
Angelic
Blackout
Necroformers
EBI
D-Mike
MC BIG
Elco
Stains N Eddie-C
Franky
Mr. Beatz
Stimulus
MC V
Kopzorg
Chris
Kickking
Jay-D
Sunique
K9
Erik Reusken
Merdeka
The Gravediggers
Nuclear Reactionz
The Walkman
MC Niels

Activiteiten

Op het festival vinden ook activiteiten plaats waar bezoekers zelf deel van uit kunnen maken. Er wordt een paintballbaan gebouwd en er verrijst een mobiele escaperoom. Bij beide activiteiten zijn mooie prijzen te winnen als festival tickets, een meet & greet en gesigneerde items. Er is ook de mogelijkheid om mee te doen aan een loterij waarmee je een rondvlucht over het festival kunt winnen.

Socials

Alle informatie over Escape Outdoor Festival vind je op de Facebook-pagina. Meld jezelf ook aan voor het officiële evenement.

Tickets zijn verkrijgbaar voor €25,- via deze link.

Reageren